Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

SenSura Mio zorgt voor een goede pasvorm op het lichaam en een optimale discretie.

Belangrijkste voordelen:

• Elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren en zo een goede pasvorm creëert
• Neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie
• Cirkelvormige filter vermindert verstopping en zorgt voor een langdurige bescherming tegen het opbollen van het stomazakje
• De nieuwe klikkoppeling geeft zekerheid en een veilig gevoel

De SenSura Mio Click elastische huidplaat is gescheiden van het stomazakje, zodat het stomazakje kan worden vervangen zonder de huidplaat los te maken. Het stomazakje is verbonden met de huidplaat via de nieuwe klikkoppeling, die een hoorbare “klik” laat horen wanneer het stomazakje stevig op de huidplaat is bevestigd. SenSura Mio Click is beschikbaar met vlakke huidplaten met op maat te knippen openingen en met transparante of neutraal grijze stomazakjes van verschillende groottes, met of zonder controlevenster, en diameters van 40, 50, 60 of 70 mm diameter.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Diameter opening Type opening Maat koppeling APB code Stuks per doos
SenSura® Mio Click Huidplaat 10502 Ø 10-35 mm Uitknipbaar Ø 40 mm 3112-869 5
SenSura® Mio Click Huidplaat 10512 Ø 10-45 mm Uitknipbaar Ø 50 mm 3112-877 5
SenSura® Mio Click Huidplaat 10522 Ø 10-55 mm Uitknipbaar Ø 60 mm 3112-885 5
SenSura® Mio Click Huidplaat 10531 Ø 10-65 mm Uitknipbaar Ø 70 mm 3112-893 5
Sluiten

Vraag en antwoord

Uitvouwen om de vragen te bekijken.

Bekijk details
Sluiten

Vraag en antwoord

V: Waardoor kan SenSura Mio een goede pasvorm op het lichaam creëren?
A: SenSura Mio onderscheidt zich door de elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren en de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt om een goede pasvorm te behouden. Ook bij hernia's, littekenweefsel en huidplooien. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat hij gewoon met uw huid meerekt wanneer u beweegt.


V: Waarom is SenSura Mio in neutraal grijs ontworpen?
A: De kleur van SenSura Mio is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.


V: Waarom is SenSura Mio van stof gemaakt?
A: In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel aan voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel.


V: Hoe kan SenSura Mio het opbollen van het stomazakje verminderen?
A: Dat komt door de unieke cirkelvormige pre-filter, die ontworpen is om het membraan van de hoofdfilter te beschermen tegen output. De pre-filter vermindert verstopping en hierdoor wordt het opbollen van het stomazakje met 61% verminderd.


V: Wat is het voordeel van de klikkoppeling?
A: De nieuwe klikkoppeling heeft een speciale sluiting met golfring voor zekerheid en een veilig gevoel. Met een hoorbare “klik” wordt de veilige vergrendeling van het opvangzakje op de huidplaat bevestigd. Voordat het stomazakje op zijn plaats wordt bevestigd, kan het in de gewenste positie worden gedraaid.

Sluiten

Voordelen van het product

Elastische huidplaat voor een goede pasvorm

Elastische huidplaat voor een goede pasvorm

Ontdek het geheim van elasticiteit
Sluiten

Elastische huidplaat voor een goede pasvorm

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in de loop van de dag als wanneer we bewegen. Daarom’ is ’het een uitdaging om een product te vinden dat past.

Belangrijkste voordelen

  • SenSura Mio past zich aan de individuele lichaamscontouren aan, volgt de natuurlijke bewegingen van het lichaam en creëert zo een goede pasvorm.
  • Het geheim zit in de elasticiteit van de huidplaat; u kunt hem uitrekken en hij neemt daarna weer zijn normale vorm aan. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt bij het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat de huidplaat bij het buigen en strekken meebeweegt.
  • Door SenSura Mio zult u zich veilig voelen, zodat u vol vertrouwen uw dagelijkse activiteiten kunt doen, – ook uw sociale activiteiten.

 

Sluiten
Optimale discretie

Optimale discretie

Ervaar het nieuwe ontwerp van het stomazakje
Sluiten

Optimale discretie

De nieuwe SenSura Mio ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want hij is ontworpen voor optimale discretie.

Belangrijkste voordelen

  • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
  • De kleur van SenSura Mio is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
  • SenSura Mio probeert niet de huid te imiteren. Het is een eerlijk product, een persoonlijke accessoire met optimale discretie, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.
Sluiten
Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Ontdek de unieke cirkelvormige filter
Sluiten

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De nieuwe cirkelvormige filter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

Belangrijkste voordelen

  • De taak van de pre-filter is het membraan van de hoofdfilter te beschermen, omdat dat erg gevoelig is voor output. Daardoor verstopt de cirkelvormige filter minder vaak, zodat de luchtstroom door de filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje. 
  • De cirkelvormige filter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke cirkelvormige filter verbetert de discretie en helpt u 's nachts beter te slapen.
Sluiten

Filmpjes en animaties

Getuigenissen van gebruikers

Sluiten
SenSura® Mio Click Huidplaten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Product: SenSura® Mio Click Huidplaten

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie