Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

Gebruik

Comfeel® kan worden gebruikt voor de behandeling van weinig tot matig exsuderende, chronische wonden en oppervlakkige acute wonden in de laatste fasen van de wondgenezing. Comfeel Ulcus is aangewezen voor doorligwonden, beenulcera, oppervlakkige brandwonden, donorplaatsen, postoperatieve wonden en schaafwonden. Het verband kan maximaal 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van de kenmerken van de betrokken wonde.
 
Comfeel-hydrocolloïdeverband is de zachtwerkende en bewezen oplossing voor de afsluiting en genezing van weinig tot matig exsuderende wonden.
 

De betrouwbare keuze al 30 jaar lang

Gebruik van Comfeel-hydrocolloïdeverband is al 30 jaar lang klinisch gedocumenteerd. Vandaag is Comfeel het betrouwbare standaardverband in veel wondzorgklinieken omdat het doeltreffend en veelzijdig is met een ruim productassortiment.
 

Kan worden gebruikt als primair of secundair verband

Comfeel kan rechtstreeks worden aangebracht op weinig tot matig exsuderende wonden in de laatste fasen van de wondgenezing. Comfeel kan ook worden gebruikt als secundair verband.
 

Verkrijgbaar in verbandformaten geschikt voor elk lichaamsdeel

Het Comfeel-assortiment is verkrijgbaar in gewone vierkante formaten, geschikt voor uiteenlopende behoeften.
 

Topfilm bestand tegen bacteriën en water

De halfdoorlatende bovenste topfilm zorgt voor verdamping in overeenstemming met het niveau van exsudaat, maar houdt bacteriën en water uit de wonde.
 

Werkingsmechanisme

Bij contact met wondexsudaat vormt het verband een viskeuze gel die het exsudaat absorbeert, maar zich niet aan de wonde hecht.
 

Productsamenstelling

Comfeel bestaat uit vochtabsorberende deeltjes natriumcarboxymethylcellulose (NaCMC) ingekapseld in een synthetische, elastische en plakkerige massa. De bovenste topfilm is halfdoorlatend polyurethaan.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Afmetingen APB code Stuks per doos
Comfeel® 032230 20x20 cm 5
Comfeel® 032131 10x10 cm 3
Comfeel® 032180 15x15 cm 5
Comfeel® 032130 10x10 cm 10
Comfeel®Plus Drukverlagend (hiel en elleboog) 3350 Ø7 cm 1516-350 10
Comfeel®Plus Drukverlagend (stuit) 3353 Ø10 cm 1516-368 10
Sluiten

Alternatieven en toebehoren

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus

Comfeel® Plus Ulcer – Snellere wondgenezing door afsluiting en bescherming van  de wonde. De betrouwbare keuze al 30 jaar lang. Kan worden gebruikt als primair of secundair verband. Verkrijgbaar in verbandformaten geschikt voor elk lichaamsdeel. Bacterie- en waterbestendige topfilm.

Bekijk Comfeel® Plus
Comfeel® Plus Transparant

Comfeel® Plus Transparant

Comfeel® Plus Transparent – Snellere wondgenezing door afsluiting en bescherming van de wonde. Uitstekende ondersteuning voor wondsluiting. Flexibiliteit voor gebruik op elk lichaamsdeel. Transparantie voor wondinspectie zonder verbandwisseling. Bacterie- en waterbestendige bovenste filmlaag.

Bekijk Comfeel® Plus Transparant
Bekijk desktop versie