Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Bedankt voor uw interesse, maar de inschrijvingen voor dit evenement werden stopgezet.

Kom regelmatig een kijkje nemen op onze website of volg ons op Facebook (facebook.com/ColoplastBE).

Neem deel aan Wings For Life in Geel als Coloplast-VIPOp 7 mei vindt de Wings For Life World Run plaats, de grootste race ooit!Het concept is simpel: jij loopt, wandelt of rolt voor het goede doel, samen met duizenden andere mensen verspreid over de hele wereld. 100% van het inschrijvingsgeld gaat naar onderzoek om een remedie te vinden tegen ruggenmergletsels.In België zijn er 3 parcours, waarvan één in Geel.

We hebben het parcours van Geel gekozen om samen deel te nemen aan deze gedenkwaardige wedstrijd en het spreekt vanzelf dat we dit evenement niet onopgemerkt voorbij zullen laten gaan.

Ter gelegenheid hiervan, betalen wij het inschrijvingsgeld voor alle mensen in een rolstoel ( + 1 extra persoon) die zich inschrijven via onderstaand formulier. En dat is niet alles! Als jij je inschrijft via Coloplast, kan je ter plaatsen genieten van een heuse VIP behandeling. Je wordt verwelkomd met met een lekkere brunch en na de run kan je genieten van een heerlijke maaltijd om terug op krachten te komen. We voorzien eveneens voor elke VIP deelnemer een T-shirt en een goodiebag met praktische gadgets.Je kan natuurlijk ook profiteren van talrijke animaties, aangeboden door Wings For Life Geel. Onder andere een muzikale opwarming, een demonstratie rolstoelbasket en een initiatie handbike. Vergeet ook zeker niet om bij zo veel mogelijk standjes langs te gaan en informatie te verzamelen over op reis gaan in een rolstoel of over aangepaste kleding voor rolstoelgebruikers.Ook goed om te weten, er is een stand met technische hulp voor rolstoelen ter plaatse beschikbaar.De loopwedstrijd zelf, zal gebeuren met behulp van de applicatie ''Wings For Life World Run''. Elke deelnemer wandelt, loopt of rolt op zijn of haar eigen ritme. Het idee is simpelweg om zo ver mogelijk te geraken voordat een bewegende finishlijn, de virtuele Catcher Car, je inhaalt. Dankzij de app weet je op elk moment op welke afstand de Catcher Car zich bevindt.
Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie