on the road - Coloplast
Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

On the road met de Coloplast-Bellawear Fun TourUnieke evenementen, speciaal voor stomadragers, en helemaal gratis!

 

Voor de eerste keer naar het zwembad, de sportzaal of het strand na een stoma operatie kan best spannend zijn. Daarom willen wij stomadragers graag met elkaar in contact brengen, om samen over de drempel van die eerste keer heen te gaan. Door het samen te doen, wordt alles een stuk makkelijker! 

 

Onze Coloplast-Bellawear Fun Tour brengt ons keer op keer naar een andere provincie met telkens een nieuwe leuke belevenis of een nieuwe uitdaging.

 

Het wordt een dag om niet snel te vergeten! Een dag boordevol nieuwe ervaringen, waar gezelligheid en plezier maken centraal staan... Maar ook een dag vol nieuwe ontmoetingen. Niet alleen met lotgenoten, maar ook met een paar VIP's in de stomawereld. Zo kan je Kelly van Bellawear ontmoeten voor een leuke babbel. Ze is zelf stomadrager, en kan je leuke tips en advies geven. Er zal ook een stomaverpleegkundige aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

 

Het belooft dus een zeer interessante ervaring te worden. Maak dus zeker wat tijd vrij in je agenda en reserveer alvast snel een plaatsje voor een evenement bij jouw in de buurt, want het aantal plaatsen is beperkt. Kom je liever niet alleen? Op sommige events, kan je je gezinsleden gewoon meenemen om het extra gezellig te maken!

.

 

Zie hieronder de data voor alle regionale evenementen

Deze evenementen worden georganiseerd door Coloplast en Bellawear.

 

On the road Fun Tour

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie