Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

SenSura® Mio Convex heeft een gebogen vorm die perfect aansluit op oneffen huidzones, diepliggende zones en stoma’s die steun of hulp nodig hebben om uit te steken. In combinatie met de elastische huidplaat zorgt dit ervoor dat hij veiliger aansluit* op de individuele lichaamsvorm. Het blijft discreet door de filter en het ontwerp van het zakje.

Belangrijkste voordelen:

 • Aanpasbare convexe huidplaat met geïntegreerde flexibele randen, voor een unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit
 • Elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren
 • Neutraal grijs zakje van stof voor optimale discretie
 • De cirkelvormige filter vermindert verstopping en zorgt voor een langdurige bescherming tegen het opbollen van het stomazakje

Bij de 1-delige gesloten SenSura Mio Convex is de aanpasbare convexe huidplaat permanent op het stomazakje bevestigd. Om het stomazakje te vervangen, moet het volledige opvangsysteem worden verwijderd en vervangen. De 1-delige gesloten SenSura Mio Convex is beschikbaar in een breed gamma convexe huidplaten: Soft, Light en Deep, zodat er een convexe huidplaat is voor alle behoeften.
De Soft convexe huidplaat is bedoeld voor stoma’s met openingen boven het huidniveau die ondersteund moeten worden omwille van de problemen in het gebied rond de stoma.

De Light convexe huidplaat is bedoeld voor stoma’s met openingen op huidniveau die wat hulp nodig hebben om uit te steken, of voor diepe huidplooien waar een lichte kromming nodig is om een goede grip te krijgen.

De Deep convexe huidplaat is bedoeld voor stoma’s met openingen onder huidniveau die veel hulp nodig hebben om uit te steken, of voor diepe huidplooien waar een sterke kromming nodig is om een goede grip te krijgen.

Bovendien is SenSura Mio Convex beschikbaar met uiteenlopende voorgesneden openingen of gaten die gepersonaliseerd kunnen worden, met opvangzakjes in verschillende maten die beschikbaar zijn in een transparante uitvoering of met een controlevenster.

--------------------

*Vergeleken met de zorgstandaard, gedefinieerd als de meest voorgeschreven/best verkopende stomazorgproducten.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Maat van het zakje Diameter opening Type opening Type huidplaat Kleur APB code Stuks per doos Volume
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Soft convex 16301 Midi Ø 15-33 mm Uitknipbaar Soft convex Met controlevenster 3612-389 10 390 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Soft convex 16305 Maxi Ø 15-33 mm Uitknipbaar Soft convex Met controlevenster 3612-405 10 430 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Soft convex 16306 Maxi Ø 10-50 mm Uitknipbaar Soft convex Met controlevenster 3612-421 10 430 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Light convex 16322 Midi Ø 15-33 mm Uitknipbaar Light convex Met controlevenster 3612-520 10 390 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Light convex 16323 Midi Ø 31-43 mm Uitknipbaar Light convex Met controlevenster 3612-538 10 390 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Light convex 16326 Maxi Ø 15-33 mm Uitknipbaar Light convex Met controlevenster 3612-546 10 430 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Light convex 16327 Maxi Ø 31-43 mm Uitknipbaar Light convex Met controlevenster 3612-553 10 430 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Diep convex 16346 Maxi Ø 15-33 mm Uitknipbaar Diep convex Met controlevenster 3612-561 10 430 ml
SenSura Mio Convex 1-delig gesloten zakje - Diep convex 16347 Maxi Ø 31-43 mm Uitknipbaar Diep convex Met controlevenster 3612-579 10 430 ml
Sluiten

Vraag en antwoord

Uitvouwen om de vragen te bekijken.

Bekijk details
Sluiten

Vraag en antwoord

V: Hoe biedt SenSura Mio Convex de unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit?
A: SenSura Mio Convex biedt een aanpasbare convexe huidplaat met unieke geïntegreerde flexibele randen, die stabiliteit en steun bieden, bv. om de stoma te doen uitsteken of om huidplooien gescheiden te houden, maar biedt tegelijkertijd de flexibiliteit waardoor u comfortabel en vol zelfvertrouwen kunt bewegen. SenSura Mio Convex is beschikbaar in een Soft, Light en Deep versie, die elk een unieke combinatie bieden van flexibiliteit en stabiliteit om te voldoen aan de verschillende convexe behoeften.

 

V: Waardoor kan SenSura Mio Convex een goede pasvorm op het lichaam bieden?
A: SenSura Mio Convex onderscheidt zich door de elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren en de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt om een goede pasvorm te behouden. Ook bij hernia's, littekenweefsel en huidplooien. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat hij gewoon met uw huid meerekt wanneer u beweegt.

 

V: Waarom is SenSura Mio Convex in neutraal grijs ontworpen?
A: De kleur van SenSura Mio Convex is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit. In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio Convex vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel.

 

V: Hoe kan SenSura Mio Convex het opbollen van het stomazakje verminderen?
A: Dat komt door de unieke cirkelvormige pre-filter, die ontworpen is om het membraan van de hoofdfilter te beschermen tegen output. De pre-filter vermindert verstopping en hierdoor wordt het opbollen van het stomazakje met 61% verminderd.

Sluiten

Voordelen van het product

SenSura® Mio Convex 1-delig gesloten zakje

U hoeft niet meer te kiezen tussen stabiliteit en flexibiliteit

Ontdek de magie van de aanpasbare convexe huidplaat
Sluiten

U hoeft niet meer te kiezen tussen stabiliteit en flexibiliteit

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in de loop van de dag als wanneer we bewegen. Daarom’ is ’het een uitdaging om een product te vinden dat past.


Belangrijkste voordelen:

 • SenSura Mio Convex heeft een aanpasbaar convex omhulsel en een elastische huidplaat die veiliger aansluit* op oneffen huidzones, diepliggende zones en stoma’s die steun of hulp nodig hebben om uit te steken.
 • De aanpasbare convexe huidplaat met geïntegreerde flexibele randen biedt een unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, zodat u een nieuw comfortniveau kunt ervaren zonder dat de veiligheid eronder lijdt.
 • Dankzij de elastische huidplaat kan het product uitrekken en opnieuw strak trekken. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt bij het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat de huidplaat bij het buigen en strekken meebeweegt.

  --------------------

  *Vergeleken met de zorgstandaard, gedefinieerd als de meest voorgeschreven/best verkopende stomazorgproducten.

   
Sluiten
SenSura® Mio Convex 1-delig gesloten zakje

Optimale discretie

Ervaar het nieuwe ontwerp van het stomazakje
Sluiten

Optimale discretie

De nieuwe SenSura Mio Convex ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want hij is ontworpen voor optimale discretie.

Belangrijkste voordelen:

 • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio Convex vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
 • De kleur van SenSura Mio Convex is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
 • SenSura Mio Convex probeert niet de huid te imiteren. Het is een eerlijk product, een persoonlijk accessoire met optimale discretie, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.
Sluiten
SenSura® Mio Convex 1-delig gesloten zakje

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Ontdek de unieke cirkelvormige filter
Sluiten

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De cirkelvormige filter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

Belangrijkste voordelen:

 • De taak van de pre-filter is het membraan van de hoofdfilter te beschermen, omdat dat erg gevoelig is voor output. Daardoor verstopt de cirkelvormige filter minder vaak, zodat de luchtstroom door de filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje. 
 • De cirkelvormige filter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke cirkelvormige filter verbetert de discretie en helpt u 's nachts beter te slapen.
Sluiten

Filmpjes en animaties

Getuigenissen van gebruikers

Sluiten
SenSura® Mio Convex 1-piece closed pouch

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Product: SenSura® Mio Convex 1-piece closed pouch

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie