Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

SenSura® Mio Convex heeft een gebogen vorm die perfect aansluit op oneffen huidzones, diepliggende zones en stoma’s die steun of hulp nodig hebben om uit te steken. In combinatie met de elastische huidplaat zorgt dit ervoor dat hij veiliger aansluit* op de individuele lichaamsvorm.

Belangrijkste voordelen:

 • Aanpasbare convexe huidplaat met geïntegreerde flexlijnen, voor een unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit
 • Elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren
 • Flexibele koppeling die zich aanpast aan uw lichaamscontouren en een discreet, vlak profiel biedt

De 2-delige SenSura Mio Convex Flex huidplaat heeft een aanpasbare convexe schelp en een elastische huidplaat die gescheiden is van het zakje, zodat het stomazakje kan worden vervangen zonder de huidplaat los te maken. Het stomazakje is verbonden met de huidplaat door middel van de bekende Flex koppeling met een veilig koppelingssysteem dat vlak, discreet en flexibel genoeg is om zich aan te passen aan individuele lichaamscontouren. SenSura Mio Convex Flex is beschikbaar in een breed gamma licht convexe huidplaten, met uiteenlopende voorgesneden openingen of openingen die gepersonaliseerd kunnen worden, met opvangzakjes in verschillende maten die beschikbaar zijn in een doorschijnende uitvoering of met een controlevenster, en met koppelingssysteem met diameters van 35, 50 of 70 mm.

--------------------

*Vergeleken met de zorgstandaard, gedefinieerd als de meest voorgeschreven/best verkopende stomazorgproducten.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Diameter opening Type opening Maat koppeling APB code Stuks per doos
SenSura® Mio Convex - 2-delig Flex Convex Light huidplaat - diepte 6 mm 16471 Ø 10-20 mm Uitknipbaar Ø 35 mm 3311-669 5
SenSura® Mio Convex - 2-delig Flex Convex Light huidplaat - diepte 6 mm 16481 Ø 15-30 mm Uitknipbaar Ø 50 mm 3311-677 5
SenSura® Mio Convex - 2-delig Flex Convex Light huidplaat - diepte 6 mm 16483 Ø 15-40 mm Uitknipbaar Ø 50 mm 3311-685 5
SenSura® Mio Convex - 2-delig Flex Convex Light huidplaat - diepte 6 mm 16491 Ø 15-53 mm Uitknipbaar Ø 70 mm 3311-693 5
Sluiten

Vraag en antwoord

Uitvouwen om de vragen te bekijken.

Bekijk details
Sluiten

Vraag en antwoord

V: Hoe biedt SenSura Mio Convex de unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit?
A: SenSura Mio Convex biedt een aanpasbare convexe huidplaat met unieke geïntegreerde flexlijnen, die stabiliteit en steun bieden, bv. om de stoma te doen uitsteken of om huidplooien gescheiden te houden, maar biedt tegelijkertijd de flexibiliteit waardoor u comfortabel en vol zelfvertrouwen kunt bewegen. SenSura Mio Convex is beschikbaar in een Light en diepe versie, die elk een unieke combinatie bieden van flexibiliteit en stabiliteit om te voldoen aan de verschillende convexe behoeften.

 

V: Waardoor kan SenSura Mio Convex een goede pasvorm op het lichaam bieden?
A: SenSura Mio Convex onderscheidt zich door de elastische huidplaat die zich aanpast aan de individuele lichaamscontouren en de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt om een goede pasvorm te behouden. Ook bij hernia's, littekenweefsel en huidplooien. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat hij gewoon met uw huid meerekt wanneer u beweegt.

 

V: Waarom is SenSura Mio Convex in neutraal grijs ontworpen?
A: De kleur van SenSura Mio Convex is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit. In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio Convex vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel.

 

V: Hoe kan SenSura Mio Convex het opbollen van het stomazakje verminderen?
A: Dat komt door de unieke cirkelvormige pre-filter, die ontworpen is om het membraan van de hoofdfilter te beschermen tegen output. De pre-filter vermindert verstopping en hierdoor wordt het opbollen van het stomazakje met 61% verminderd.

 

V: Wat is het voordeel van de Flex koppeling?
A: De welbekende Flex koppeling is een platte, flexibele koppeling die zich aanpast aan individuele lichaamscontouren. Het koppelingssysteem is veilig, comfortabel en gemakkelijk in gebruik.

Sluiten

Voordelen van het product

SenSura Mio Convex flex huidplaat

U hoeft niet meer te kiezen tussen stabiliteit en flexibiliteit

Ontdek de magie van de aanpasbare convexe huidplaat
Sluiten

U hoeft niet meer te kiezen tussen stabiliteit en flexibiliteit

Ieder lichaam is anders. Echte mensen hebben echte lichamen die allemaal verschillende maten en vormen – hebben, en die vormen veranderen, zowel in de loop van de dag als wanneer we bewegen. Daarom’ is ’het een uitdaging om een product te vinden dat past.

Belangrijkste voordelen

 • SenSura Mio Convex heeft een aanpasbare convexe schelp en een elastische huidplaat die veiliger aansluit* op oneffen huidzones, diepliggende zones en stoma’s die steun of hulp nodig hebben om uit te steken.
 • De aanpasbare convexe huidplaat met geïntegreerde flexlijnen biedt een unieke combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, zodat u een nieuw comfortniveau kunt ervaren zonder dat de veiligheid eronder lijdt.
 • Dankzij de elastische huidplaat kan het product uitrekken en opnieuw strak trekken. De huid heeft een natuurlijke elasticiteit die helpt bij het buigen en strekken. Net als uw huid is SenSura Mio elastisch, zodat de huidplaat bij het buigen en strekken meebeweegt.

  --------------------

  *Vergeleken met de zorgstandaard, gedefinieerd als de meest voorgeschreven/best verkopende stomazorgproducten.

   
Sluiten
SenSura Mio Convex flex huidplaat

Optimale discretie

Ervaar het nieuwe ontwerp van het stomazakje
Sluiten

Optimale discretie

De nieuwe SenSura Mio Convex ziet er anders uit dan elk ander stomazakje, want hij is ontworpen voor optimale discretie.

Belangrijkste voordelen

 • In tegenstelling tot andere stomaproducten is SenSura Mio Convex vervaardigd van een materiaal dat we gewoonlijk op het lichaam dragen, namelijk stof. Hij is zacht en voelt comfortabel voor de huid, geeft weinig wrijving met kleding en voelt niet nat aan na het douchen. Daarnaast zorgt de stof ervoor dat het stomazakje er meer uitziet als een kledingstuk dan een medisch hulpmiddel
 • De kleur van SenSura Mio Convex is uit honderden kleuren gekozen om precies die kleur te vinden die onder alle kleuren kleding het meest onopgemerkt blijft, – zelfs onder wit.
 • SenSura Mio Convex probeert niet de huid te imiteren. Het is een eerlijk product, een persoonlijk accessoire met optimale discretie, zodat u zich er zeker mee kunt voelen.
Sluiten
SenSura Mio Convex flex huidplaat

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Ontdek de unieke cirkelvormige filter
Sluiten

Een nieuwe filter voor een betere nachtrust

Hebt u ooit problemen gehad met het opbollen van uw stomazakje? De cirkelvormige filter heeft een unieke pre-filter die is ontworpen om dit probleem te verminderen.

Belangrijkste voordelen

 • De taak van de pre-filter is het membraan van de hoofdfilter te beschermen, omdat dat erg gevoelig is voor output. Daardoor verstopt de cirkelvormige filter minder vaak, zodat de luchtstroom door de filter intact blijft en u minder last heeft van het opbollen van het stomazakje. 
 • De cirkelvormige filter heeft inderdaad bewezen dat het opbollen van het stomazakje met maximaal 61% wordt verminderd. De unieke cirkelvormige filter verbetert de discretie en helpt u 's nachts beter te slapen.
Sluiten

Filmpjes en animaties

Getuigenissen van gebruikers

Sluiten
SenSura® Mio Convex Flex Huidplaten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Product: SenSura® Mio Convex Flex Huidplaten

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie