Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

Gebruik

Biatain Ag Zelfklevend kan worden gebruikt voor een breed scala aan exsuderende wonden met langzame genezing als gevolg van bacteriën, of waar er een infectierisico bestaat, waaronder beenulcera, doorligwonden, tweedegraads brandwonden, donorplaatsen, postoperatieve wonden en schaafwonden. Biatain Ag kan worden gebruikt in combinatie met druktherapie.

Biatain Ag is een zacht en vormaanpassend schuimverband met zilver waarvan is bewezen is dat het geïnfecteerde wonden sneller geneest.
 

Unieke 3D schuimstructuur voor superieure absorptie 

Bij contact met exsudaat past de unieke 3D schuimstructuur van Biatain zich nauw aan de vorm van het wondbed aan– zelfs onder druk.
 

Dient om infectie te voorkomen

Het gepatenteerd zilvercomplex en de aanhoudende afgifte van zilver zorgen voor een homogene verdeling van zilverionen met continue antimicrobiële werking.


Gepatenteerd zilvercomplex met breed antimicrobieel profiel

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat Biatain Ag het enige wondverband is dat werkzaam is tegen alle bacteriën die gewoonlijk in geïnfecteerde niet-genezende wonden worden aangetroffen. Klinische studies hebben aangetoond dat geïnfecteerde wonden sneller genezen met Biatain Ag dan met ander wondverband, waaronder andere antimicrobiele verbanden.
 

Continue antimicrobiële werking gedurende de gehele draagtijd

Het zilverafgifteprofiel zorgt voor continue antimicrobiële werking gedurende de gehele draagtijd (tot maximaal 7 dagen).
 

Werkingsmechanisme

In aanwezigheid van exsudaat wordt gedurende maximaal 7 dagen continu zilver in het wondbed afgegeven.
 

Samenstelling

Biatain Ag is een zacht en flexibel absorberend polyurethaanschuim met een gepatenteerd zilvercomplex en een hydrocolloïdekleefrand.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Afmetingen APB code Stuks per doos
Biatain® Ag Zelfklevend 33464 15x15 cm (int. 8 x 8 cm) 2672-236 5
Sluiten

Alternatieven en toebehoren

Biatain® Ag Niet-klevend

Biatain® Ag Niet-klevend

Biatain® Ag Niet-klevend – Superieure absorptie voor geïnfecteerde wonden met extra tere huid. Unieke 3D schuimstructuur voor superieure absorptie. Dient om infectie te voorkomen. Gepatenteerd zilvercomplex met breed antimicrobieel profiel. Continue antimicrobiële werking gedurende de gehele draagtijd.

Bekijk Biatain® Ag Niet-klevend
Bekijk desktop versie