Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Welkom bij Coloplast

Coloplast ontwikkelt producten en diensten die het leven vergemakkelijken van mensen met zeer persoonlijke medische aandoeningen. Door nauw samen te werken met de mensen die onze producten gebruiken, ontwikkelen we oplossingen die op hun bijzondere behoeften zijn afgestemd. Dit noemen we intieme gezondheidszorg.

We bieden oplossingen voor stoma-, urologie-, continentie-, wond- en huidzorg. We zijn wereldwijd actief en tellen meer dan 14000 werknemers.

Ons standpunt over de uitbraak van het Coronavirus

Ons standpunt over de uitbraak van het Coronavirus

Meer weten

Coronavirus - wij blijven te uwer beschikking tijdens deze woelige periode.

 

Terwijl het Coronavirus zich verder uitbreidt, zal Coloplast de situatie op de voet blijven volgen en de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om de werknemers, gebruikers van onze producten, klanten en partners veilig te houden.

 

Onze prioriteiten zijn duidelijk.   In de eerste plaats volgen wij de richtlijnen die door de lokale overheden en gezondheidszorgautoriteiten werden opgelegd.  We volgen de situatie op, zowel op lokaal als op globaal vlak en we hebben vele initiatieven opgezet die de verdere verspreiding van het virus voorkomen.

 

Om de veiligheid en de gezondheid van de patiënten, de gezondheidsprofessionals en onze eigen werknemers te verzekeren, heeft Coloplast België beslist om het bezoek van onze medische afgevaardigden aan ziekenhuizen of andere zorginstellingen tijdelijk en tot nader order stop te zetten. Deze maatregel gaat in vanaf maandag 16 maart.

 

In de tweede plaats blijven wij onze klanten bedienen tijdens deze moeilijke periode.  Onze eindgebruikers vertrouwen op onze hulp en ondersteuning, zodat ze hun aandoeningen kunnen beheersen. Wij zullen onze klanten verder opvolgen en de productie en de distributie van onze producten zal blijven doorgaan.  Onze klanten kunnen op ons rekenen, dat is van primordiaal belang voor ons!

 

Op dit moment heeft het Coronavirus geen impact op ons vermogen om medische hulpmiddelen te leveren op globaal vlak en we moedigen al onze klanten aan om met dezelfde regelmaat materiaal te bestellen om hamsteren te voorkomen.

 

Hieronder enkele maatregelen die globaal ingevoerd werden:

  • We hebben een hele reeks initiatieven en veiligheidsregels geïmplementeerd op onze productiesites en in onze distributiecentra om een veilige, stabiele en voortdurende levering van onze producten te verzekeren.
  • We hebben alle internationale reizen stopgezet. Deze regel is onmiddellijk van kracht en tot nader order.
  • Werknemers die kunnen thuiswerken, zullen dat doen tot nader order.
  • Alle vergaderingen met meer dan 10 deelnemers (intern of extern) werden geannuleerd.
  • Indien mogelijk vergaderen we digitaal via Microsoft Teams in plaats van persoonlijk.

We doen ons uiterste best om de professionele zorgverstrekkers, de gebruikers van onze producten en onze werknemers te beschermen en om tegelijkertijd de dienstverlening voor onze klanten verder te zetten. Onze lokale telefoonlijnen blijven open, maar we rekenen op uw begrip indien u een beetje langer moet wachten dan normaal.

 

Indien u nog vragen hebt, kan u ons steeds bereiken op het nummer 0800-12888.

Sluiten
Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie