Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Productinformatie en referenties

Productomschrijving

Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken.

Bekijk omschrijving

Productomschrijving

Gebruik

Comfeel® Plus kan worden gebruikt voor de behandeling van weinig tot matig exsuderende wonden, inclusief beenulcera, doorligwonden, oppervlakkige brandwonden, oppervlakkige brandwonden van gedeeltelijke dikte, donorplaatsen, postoperatieve wonden en schaafwonden.  Het verband kan maximaal 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van de kenmerken van de betrokken wond.

Comfeel Plus hydrocolloïdeverband met alginaat is de zachtwerkende en bewezen oplossing voor de afsluiting en genezing van weinig tot matig exsuderende wonden.
 

De betrouwbare keuze al 30 jaar lang

Gebruik van Comfeel Plus hydrocolloïdeverband is al 30 jaar klinisch gedocumenteerd. Vandaag is Comfeel® Plus het betrouwbare standaardverband in veel wondzorgklinieken omdat het doeltreffend en veelzijdig is met een ruim productassortiment.
 

Kan worden gebruikt als primair of secundair verband

Comfeel Plus kan rechtstreeks worden aangebracht op weinig tot matig exsuderende wonden in de laatste fasen van de wondgenezing. Comfeel® Plus kan ook worden gebruikt als secundair verband.
 

Verkrijgbaar in verbandformaten geschikt voor elk lichaamsdeel

Het Comfeel® Plus-assortiment is verkrijgbaar in gewone vierkante formaten en in sacrale, voorgevormde en drukontlastende uitvoeringen, geschikt voor uiteenlopende behoeften.
 

Bacterie- en waterbestendige topfilm

De halfdoorlatende bovenste topfilm zorgt voor verdamping in overeenstemming met het niveau van exsudaat, maar houdt bacteriën en water uit de wonde.
 

Werkingsmechanisme

Wanneer het verband in aanraking komt met het wondexsudaat, vormt het een kleverige gel die het exsudaat absorbeert, maar niet aan de wond kleeft.
 

Productsamenstelling

Comfeel® Plus bestaat uit vochtabsorberende deeltjes natriumcarboxymethylcellulose (NaCMC) ingekapseld in een synthetische, elastische en plakkerige massa. Er is calciumalginaat aan het verband toegevoegd om het absorptievermogen te verhogen. De topfilm is een half doordringbare polyurethaan film.

Sluiten

Productreferenties

Uitvouwen om alle referenties van het product te zien.

Bekijk de productreferenties
Sluiten

Productreferenties

Productnaam Product referentie Afmetingen APB code Stuks per doos
Comfeel® Plus 3110 10x10 cm 1265-586 10
Comfeel® Plus 3115 15x15 cm 1265-594 5
Comfeel® Plus Contour (hiel en elleboog) 3280 6x8 cm 1516-376 5
Comfeel® Plus Contour (hiel en elleboog) 3283 9x11 cm 1516-384 5
Comfeel® Plus Sacrum 3285 18x20 cm 1516-400 5
Comfeel® Plus 3120 20x20 cm 1265-602 5
Comfeel® Plus 31102 10x10 cm 3235-611 3
Sluiten

Alternatieven en toebehoren

Comfeel® Plus Transparant

Comfeel® Plus Transparant

Comfeel® Plus Transparent – Snellere wondgenezing door afsluiting en bescherming van de wonde. Uitstekende ondersteuning voor wondsluiting. Flexibiliteit voor gebruik op elk lichaamsdeel. Transparantie voor wondinspectie zonder verbandwisseling. Bacterie- en waterbestendige bovenste filmlaag.

Bekijk Comfeel® Plus Transparant
Bekijk desktop versie