Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

 

Coloplast Care programma voor stomadragers

Een gratis gepersonaliseerd begeleidingsprogramma voor u.

 

Deze dienst werd ontwikkeld met stomaverpleegkundigen om u in het eerste jaar na uw operatie te begeleiden en uw terugkeer naar huis te vergemakkelijken.


Uw voordelen

Startkit

toiletzak

Een toilettas met daarin interessante informatie en handige hulpmiddelen die van pas komen bij de verzorging van uw stoma.

Infobrieven

infobrieven

12 brieven die u begeleiden in uw dagelijkse stomaverzorging. Zo komen onder andere volgende thema's aan bod: voeding, kledij, intimiteit, reizen, sporten, sociaal leven, ...

Persoonlijke opvolging

opvolging

Regelmatig telefonische contacten met onze Coloplast Care medewerkers. Els en Isabel, zijn elke werkdag bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 16u op het gratis nummer 0800-12888

Schrijf u in bij Coloplast Care, en geniet zo van alle voordelen

Mijn stoma is*
Type stoma*

Coloplast beschermt uw privacy volgens de wet van 8 december 1992 en zijn uitvoeringsbesluit. De verzamelde gegevens (inclusief de gezondheidsgegevens die u later telefonisch zou meedelen) worden vertrouwelijk behandeld en op een veilige manier bewaard.
Bovendien worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden en worden ze enkel gebruikt om te antwoorden op uw vragen betreffende onze producten en om u in de toekomst te informeren over nieuwe producten en diensten.
U hebt altijd het recht uw gegevens in te zien, te verbeteren en te schrappen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Coloplast Belgium NV/SA, verantwoordelijke voor de verwerking.
Coloplast Belgium NV/SA, De Gijzeleer Industrial Park, Guido Gezellestraat 121, B-1654 Beersel / Huizingen.

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie