Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

De inschrijvingen voor dit evenement werden afgesloten

Prachtige natuurwandeling voor stomadragers!

On the road... to nature: Ooidonkwandelroute


De Ooidonk wandelroute in Oost-Vlaanderen is 7,5 kilometer lang en heeft heel wat te bieden qua natuur en cultuur. De volledige wandeling duurt zo'n 1u30.

De Leiestreek flirt met provinciegrenzen. De Ooidonkwandelroute ligt dan ook in Oost-Vlaanderen. De route start in de Ooidonkdreef, dat is de toegangsweg van het gekende Kasteel van Ooidonk in Bachte-Maria-Leerne. Na een verkenning van het dorpscentrum wandel je onder de Blauwe poort en door de schilderachtige dreef naar het kasteel. Op de Maaigemdijk heb je een prachtig uitzicht op de Oude Leie en de Leiemeersen. In de omgeving van het Kasteel ter Meere loopt het traject door een open koutergebied.
De route is bewegwijzerd met zeshoekige bordjes.
Het startpunt van deze wandeling is normaal gezien de parochiekerk van Bachte-Maria-Leerne maar wij zullen de wandeling starten in Grand Café Het Koetshuis in de Ooidonkdreef 28 in 9800 Bachte-Maria-Leerne (Deinze).

 

Via de website Ooidonk wandelroute | Routen kunt u de GPS-gegevens of de kaart van deze wandeling downloaden op uw smartphone. U hoeft gewoon te klikken op “download deze route”.

 

Na de wandeling bieden wij u een soep, pannenkoek of wafel aan met een drankje in het Grand Café Het Koetshuis, Ooidonkdreef 28 in Bachte-Maria-Leerne.

 

Programma:

09u30 : onthaal aan Grand Café Het Koetshuis

10u00 : wandeling

12u00 : hapje en drankje

13u00 : einde

Deze evenementen worden georganiseerd door Coloplast en Bellawear.

 

On the road Fun Tour

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie