Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Coloplast HEAL

Coloplast HEAL is een wereldwijd educatief programma voor zorgverleners die wonden behandelen. Doel? De kennis van moderne wondzorgprincipes en de standaard van zorg voor wondpatiënten wereldwijd verbeteren. Het programma maakt deel uit van onze blijvende toewijding aan voorlichting en ondersteuning rond wondzorg.

Wat is Coloplast HEAL?

HEAL staat voor 'Healthcare', 'Excellence', 'Access' en 'Learning', de vier pijlers van het programma. In het Nederlands is dat:

HEAL-cursussen

Het HEAL-programma omvat medische cursussen over verschillende onderwerpen met betrekking tot wondzorg. Elke cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationale wondzorgexperts en de inhoud is intercollegiaal getoetst en goedgekeurd door de EWMA (European Wound Management Association).

 

De cursussen zijn beschikbaar als live seminars.

Educatieve evenementen

Mogelijk worden er ook in uw regio live HEAL-seminars georganiseerd. Leer van de beste wondzorgexperts en deel uw kennis en ervaringen met andere zorgverleners.

Samenwerking met de EWMA

Dankzij onze nauwe samenwerking met de EWMA (European Wound Management Association) en lokale wondzorgorganisaties bent u zeker van hoogstaand materiaal dat innovatief en compleet is en intercollegiaal getoetst werd.

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie