Coloplast HEAL - Coloplast
Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Coloplast HEAL

 

 

      

Coloplast HEAL is een wereldwijd educatief programma voor zorgverleners die wonden behandelen. Het programma is bedoeld om de kennis van moderne wondzorgprincipes en de standaard van zorg voor wondpatiënten wereldwijd te verbeteren. Het maakt deel uit van onze blijvende toewijding aan voorlichting en ondersteuning omtrent wondzorg.

HEAL-cursussen

Het HEAL-programma omvat medische cursussen over verschillende onderwerpen met betrekking tot wondzorg. Elke cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met internationale wondzorgexperts en de inhoud is intercollegiaal getoetst en goedgekeurd door de EWMA (European Wound Management Association).

 

De cursussen zijn beschikbaar als live seminars.

Educatieve evenementen

Mogelijk worden er ook in uw regio live HEAL-seminars georganiseerd. Leer van de beste wondzorgexperts, en deel uw kennis en ervaringen met andere zorgverleners.

Samenwerking met de EWMA

Dankzij onze nauwe samenwerking met de EWMA (European Wound Management Association) en lokale wondzorgorganisaties kunnen we hoogstaand materiaal aanbieden dat innovatief, compleet en intercollegiaal getoetst is.

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie