Sluiten
Selecteer uw taal

Unfortunately, the page you are trying to access does not exist.

Vind de website van uw Coloplast vestiging

Probeer Brava® Huidreinigingsdoekjes – de doekjes die uw huid reinigen en verzorgen

Brava® Huidreinigingsdoekjes zijn een handige manier voor het reinigen en verzorgen van uw huid. Gebruik ze voor onderweg, of overal waar u geen proper water te uwer beschikking heeft.

  • Een eenvoudige manier om stoelgang of urine te verwijderen en uw huid klaar te maken voor de huidplaat
  • Speciaal ontworpen voor gebruik met stomaproducten
  • Bevat geen olie, dus het zal de hechting van de huidplaat niet verstoren

Eenvoudige tips voor huidverzorging

1. Hou uw huid schoon en droog 

Zorg ervoor dat uw huid schoon en volledig droog is voordat u de huidplaat aanbrengt. Dit kunt u met water en een tissue doen. Brava® Huidreinigingsdoekjes kunnen thuis of onderweg in plaats van water worden gebruikt om uw huid te reinigen.

2. Knip zorgvuldig 

De opening in de huidplaat moet precies passen rond uw stoma.

3. Meet en controleer regelmatig 

Het is heel normaal dat de vorm van de stoma en van het gebied rond de stoma in de loop der tijd verandert. Als u een hernia heeft, is de kans nog groter dat de vorm zal veranderen. Daarom is het erg belangrijk om regelmatig te controleren of uw knipsjabloon de juiste grootte en vorm voor uw stoma heeft.

4. Zorg dat het blijft kleven!  

Gebruik uw vingers om stevige druk uit te oefenen op de huidplaat op uw buik. Hiermee krijgt u snelle hechting en een perfecte aansluiting tussen de plaat en de huid rond de stoma. Begin in het gebied rond de stoma. Wrijf met uw vinger rond de stoma, zodat de huidplaat goed op de huid aansluit. Druk de huidplaat aan, waarbij u naar buiten toe beweegt naar de randen toe. De huidplaat moet overal contact maken met de huid.

5. Verander als u twijfels heeft  

Verander van opvangsysteem zodra u ongemak of jeuk ervaart. Maak er een gewoonte van om het opvangzakje te veranderen voordat u ongemak voelt.

6. Controleer elke keer 

Controleer telkens wanneer u het opvangzakje van uw huid verwijdert de toestand van uw huid en de achterkant van de huidplaat. Als u tekenen ziet van huidirritatie, uitscheiding of als de huidplaat is geërodeerd, dient u drie belangrijke dingen na te gaan: Heeft u de huidplaat te lang gedragen? Heeft u de huidplaat niet op de juiste manier aangebracht? Heeft u de meest geschikte huidplaat gebruikt? 

Sluiten

Gratis proefpakket - voorbehouden aan eindgebruikers en professionele zorgverleners

Dank u voor uw aanvraag

Uw aanvraag werd goed ontvangen.

Bekijk desktop versie